30 Kas 2014

WEB SİTE ZİYARETÇİ SAYISINI ARTTIRMAK



Web site ziyaretçi sayısını arttırmak için sizlere bazı önemli ve etkili yöntemlerden bahsedeceğim. İlk olarak yazılarınız başka sitede yayınlanmamış olması gerekiyor. Yani kopya içerik olmamalıdır. Sizin kendi düşünce ve anlatımınızla yazılmış olan özgün bir yazı olması gerekiyor arkadaşlar.
Özgün yazı olması neye mi yarıyor? Web sitenizin arama motorları tarafından daha üst sırada olması ve hızlı index almasını sağlıyor. Sitemizde ziyaretçi artışının ilk kuralı özgün yazı diyebiliriz.



Makale paylaşımı yaparken kime ve neye yani hangi alanda hizmet verdiğinize odaklanın. Ziyaretçiye istediği bilgiyi vermelisiniz. Sizin sitenizde bulduğu bir bilgi ya da bir içerik benzersiz olması çok iyi olacaktır. Bu durum web sitenizi değerli kılıp ziyaretçi akışını olumlu etkileyecektir.

Sosyal medyada yazılarınızı paylaşarak ziyaretçi artışı sağlayabilirsiniz. Blogunuza veya sitenize yayınladığınız makaleleri konu etiketi ile birlikte Google+ ortamında paylaşmanız sitenize tıklama ve ziyaretçi kazandırabilir. Diğer sosyal medyalar Facebook, Twitter, Pinterest gibi ortamlarda yazılarınızı paylaşarak tıklama alabilmeniz mümkün olacaktır. Sitenize gelen ziyaretçiler ünlü ve güvenilir paylaşım platformlarından geldiği için web sitenize iyi bir referans olup değerini yükseltecek.

Ziyaretçi artışının bir diğer yöntemi ise otosörf siteleridir. Fakat kullanmanızı tavsiye etmem. Ziyeretçi sayısını arttırmak için Google ve benzeri arama motorlarından organik ziyaretçi gelmesi çok daha iyi olacaktır. Bu SEO açısından da faydalıdır.
Ziyaretçi artışı için duygu ve düşüncelerinizi dilerseniz bizimle paylaşabilirsiniz.
Görüşmek üzere

8 yorum:

  1. Ben yeni bir blog açtım 1-2 aylık. Tam olarak nasıl bir düzenleme ve yol haritası izlemeliyim sıfırdan başlayan biri olarak. Nelere dikkat etmeliyim bloğumu tutulur bir hale getirmek için.

    http://eniyiotelfiyatlari.blogspot.com

    adresinden ulaşıp bloğumu inceleyebilirsiniz.

    YanıtlaSil
  2. Faydali bir yazi. Ancak facebook twitter pinterest ve instagram gibi aglardan gelen kisi sayisi kimseyi tatmin etmiyor. Bol bol yazip kendini okutmak gerek. Ve tabi ki bu hemen olmuyor. Yillar alabiliyor. Blog kesfinde rastladim blogunuza bu arada. Bana da beklerim. Sevgiler.

    YanıtlaSil
  3. Bloggerların iletişim bilgilerini arşivleyerek etkinlikler için daha ulaşılabilir hale getirebiliriz.
    Hangi blog, hangi şehirde hatta ülkede,
    Kısaca "Blogger Haritası"...

    Bu listede olabilmek için öncelikle birkaç dakikanızı ayırarak
    "Blogger Tanıtım Formu"nu doldurmanız gerekmektedir.

    Bilgi için;
    http://fincanteyze.blogspot.com.tr/p/blogger.html

    YanıtlaSil
  4. Editor sitenizi inceledim. Siteniz gayet normal ve düzgün gidiyor. Fakat çok fazla etiket kullanımı yapıyorsunuz. Tavsiye etmem. Bunun haricinde iyi

    YanıtlaSil
  5. Gulsah Meral sosyal ortamlardan gelen kişi sayısının çok olması önemlidir. Eğer çok tekil ziyaretçi gelirse site için faydalı ve tatmin edici olabilir.
    Günlük 1000 tekil ziyaretçi mesela çok iyi olmaz mı? Sevgiler..

    YanıtlaSil
  6. www.organiktuketiyorum.com sitemi incelermisiniz sizinle çalışabilirmiyim

    YanıtlaSil
  7. Erol bey sitenize baktım gayet güzel görünüyor. Sonraki günlerde detaylı incelerim. Bizimle tabiki çalışabilirsiniz. Fakat tam olarak ne demek istediğinizi anlamadım ne konuda çalışmak istediğinizi

    YanıtlaSil
  8. web site için özgün içerikler tabiki önemlidir.bilgi için tşk

    YanıtlaSil

Yazdığınız yoruma gelen cevabı öğrenmek için, yorum formunun altındaki 'Beni bilgilendir' kutucuğuna tıklayın.
Yazının konusuyla alakası olmayan yorum veya sormak istediklerinizi
iletişim formundan sorabilirsiniz.