15 Mar 2014

Kaspersky Pure 3.0 Full Türkçe indir 13.0.2.558




Kaspersky PURE 3.0


Kaspersky Pure 3
Kaspersky Pure 3.0

Kaspersky PURE 3 Full Türkçe indir


Üstün PC güvenlik çözümü için Kaspersky PURE 3.0 Total Security’yi seçin. Dijital kimliğiniz, belgeleriniz, fotoğraflarınız, müzik dosyalarınız ve parolalarınız da dahil olmak üzere, PC’nizi en son ve gelişmiş kötü amaçlı yazılımlara ve Internet tehditlerine karşı korumak için ihtiyacınız olan tüm özellikleri sunar. Çevrimiçi alışveriş ve bankacılık işlemlerinizde daha fazla koruma katmanı sağlayan belirli özelliklere sahip Kaspersky PURE 3.0, paranızı ve hesaplarınızı da siber suçlulara karşı korur.



Hibrit Koruma… bulut teknolojisinin gücü ve PC’nizin gücü bir arada


Hibrit Koruma, Kaspersky’nin PC’nizde çalışmakta olan en yeni güvenlik teknolojilerini, bulut teknolojisi tarafından sunulan hız, verimlilik ve global güvenlik bilgileriyle birleştirir. Kaspersky PURE 2.0, tehditlere karşı bugüne kadarki en hızlı ve etkin korumayı sağlar.

System Watcher… bilinmeyen kötü amaçlı yazılımlara karşı koruma


System Watcher, uygulamalardaki şüpheli etkinlikleri izler ve kötü amaçlı yazılım tarafından gerçekleştirilen sistem değişikliklerini tersine çevirmenize olanak sağlar. System Watcher, yeni, bilinmeyen tehditlerin algılanabilmesi için daha fazla etkinliği izler ve diğer bileşenler tarafından toplanan bilgileri kullanır.
File Advisor… buluttan anında bilgi
‘Dosya itibar bilgilerini KSN’ye Gönder’ (Kaspersky Güvenlik Ağı) seçeneğini tıklatarak, tüm çalıştırılabilir dosyalar, uygulamalar veya komut dizelerinin itibar bilgilerine ulaşabilirsiniz. Bulut teknolojisinden, dosya adı, boyutu, oluşturulma tarihi ve son değiştirilme tarihi, tehdit puanı, dijital imza, coğrafya, dağıtım ve daha fazlası hakkında anında bilgi alabilirsiniz.

Ev Ağı Denetimi… birden fazla PC’yi kolayca yönetme


Kaspersky PURE 3.0′da, birden fazla PC’yi tek bir PC üzerinden yönetmenize ve korumanıza olanak sağlayan Ev Ağı Denetimi özelliği bulunmaktadır. Ev Ağı Denetimi, taramalar, güncellemeler ve yedekleme görevleri uygulamanıza, güvenlik sorunlarını gidermenize, güvenlik lisanslarını güncellemenize olanak sağlamanın yanı sıra ebeveyn denetimlerini uzaktan yönetmenize imkan tanır.

Password Manager… kolay ve güvenli


Sadece bir parolayı hatırlayın ve tüm diğer parolalarınızla ilgilenmeyi güçlü parolalar üreten, hesap bilgilerini şifreleyen ve web sitelerinde ve uygulamalarda otomatik olarak oturum açan Kaspersky PURE 3.0′a bırakın.


Ebeveyn Denetimleri… çocuklarınız için daha güvenli


Kaspersky PURE 3.0, çocuklarınızın PC kullanımını, çevrimiçi etkinliklerini ve iletişimlerini kendi bilgisayarınızı kullanarak uzaktan izlemenize ve/veya sınırlamanıza olanak sağlar. Kaspersky, çocuklarınız yanınızda olmasa bile güvenli ve sorumlu şekilde çevrimiçi olmalarını sağlamanıza yardımcı olur.


Yedekleme ve Geri Yükleme… önemli dosyalarınızı korur


Yedekleme ve geri yükleme özellikleri önemli fotoğraflarınızı, müziğinizi ve mali belgelerinizi hırsızlık, kayıp ve sabit sürücü arızası durumlarında korumanıza yardımcı olur. Ayrıca hassas, kişisel bilgilerinizi şifreleyerek daha güvenli hale getirebilirsiniz.


İndirme linki http://u18804931.letitbit.net/download/13582.1b25912050480fa94affc99a90e5/Kaspersky3tr.RUP-.zip.html

Not: İndirme linki alıntıdır.

3 yorum:

  1. Hocam sayemizde Kaspersky Pure indirdim sorunsuz olarak. Şimdi full kullanıyorum mükemmel. Emeğinize ve elinize sağlık

    YanıtlaSil
  2. Kaspersky PURE 3.0 total securtiyi kaç ayrı bilgisayarda kullanabilirim.

    YanıtlaSil

Yazdığınız yoruma gelen cevabı öğrenmek için, yorum formunun altındaki 'Beni bilgilendir' kutucuğuna tıklayın.
Yazının konusuyla alakası olmayan yorum veya sormak istediklerinizi
iletişim formundan sorabilirsiniz.