9 Tem 2014

Hotmail Parola Sıfırlama




Hotmail, kullanıcılarının çokça tercih ettikleri e-mail hesaplarından biridir.
 Birçok kişi mail adresini hotmail uzantılı olarak almıştır haliyle. Bu durum o zamanlar hotmailin popüler olması ve diğer eposta adreslerinin olmamasından kaynaklanıyor olabilir.
Hotmail kullanımın artması massenger olayına bağlayabiliriz biraz da.
Hotmail  şifremizi unuttuğumuzda ne yapabiliriz? Kısaca bu sorunun cevabını çözmeye çelışacam arkadaşlar. Bir çok kullanıcı hotmail oturum aç gelen kutusu açılmıyor, hotmail şifremi unuttum gibi sorunlarla karşılaşabilmektedir.

Hotmail şifremi unuttum





Hotmail giriş ekranının altında yazan “hesabınıza erişemiyor musunuz?” linkine tıklayın. Sonrasında Microsoft hesabı hotmail parola sıfırlama ekranı açılacaktır. Bu ekrandaki “parolamı unuttum” kutusunu işaretleyerek “parolamı sıfırla”yı tıklayın. Bu şekilde hotmailde kayıtlı olan başka bir mail adresinize yeni şifreniz gelecektir. 

Hotmail'de kayıt olurken belirttiğiniz e-posta adreslerini kullanmıyorsanız, açılan ekrandan e-posta yenileme bağlantısı göndermesini isteyebilirsiniz. Bir anket doldurarak çok kısa bir süre içerisinde bağlantı adresi gelecektir. Ya da Hotmail.com adresindeki hotmail şifremi unuttum bölmesine tıklayarak görsele gelen karakterleri girin. Konum bilgileriniz ve gizli sorunuzun cevabı ile şifre sıfırlama bağlantınız ikinci e-posta adresinize gelecektir.

7 yorum:

  1. hotmaili oldum olası sevmedim.. MSN kullanırkende hotmail kullanmaz msn.com kullanırdım..

    YanıtlaSil
  2. Hotmail kullanan varmı hala, benim için msn ile beraber öldü.

    YanıtlaSil
  3. teşekkürler yararlı konu olmuş , peki şifremizi unuttuk güvenlik sorusunu da unuttuk napabiliriz ?

    YanıtlaSil
  4. Yararlı yazı teşekkürler. :)

    YanıtlaSil
  5. güzel yazı. cep telefonu eklemek ayrıca başka bir e-postaya bağlamakta yararlı işlemlerden..

    YanıtlaSil
  6. Bence en iyisi gmail.Kullanımı da gayet iyi

    YanıtlaSil
  7. hotmail uzmanı5 Nisan 2016 11:20

    hotmailde en çok dikkat edilmesi gereken gizli sorunun cevabıdır.Bazıları çok basit sorulara yine basit cevaplar yazıyorlar.Örnek verirsek tuttuğunuz takım sorusunun cevabını art niyetli biri kolaylıkla tahmin edebilir.Zaten en çok tutulan dört büyük takım var.Buda olmadı birinci ligdeki bütün takımların isimlerini denemesi on dakikasını bile almaz.Bu şekilde kolayca şifrenizi kırabilirler.

    YanıtlaSil

Yazdığınız yoruma gelen cevabı öğrenmek için, yorum formunun altındaki 'Beni bilgilendir' kutucuğuna tıklayın.
Yazının konusuyla alakası olmayan yorum veya sormak istediklerinizi
iletişim formundan sorabilirsiniz.